danielsjakt

Alla inlägg den 10 augusti 2014

Av Daniel Hjort - 10 augusti 2014 20:03

Hallå!!


igår sökte jag efter 1-2 personer som skulle vilja gästblogga hos mig under hösten, responsen var mycket större än va jag trodde👍 jag tog kontakt med Sara, en ung jägare som jag följt på Facebook och instagram en lång tid, tyckte hon skulle passa perfekt. Vill ju ha in lite nytt folk då jag knappt hinner jaga själv då jag jobbar väldigt mycket. 

Här följer en liten presentation om Sara! 

 

Hej😃


"Jag heter Sara Andersson och är en av gästbloggarna här på Danielsjakt, här kommer en liten presentation om mig själv och mitt brinnande intresse för jakt.

Jag är uppvuxen och bor i Katrineholm med min pappa, extra mamma och min lillasyster, har även en äldre syster som bor i Gällivare. 
Mitt intresse för jakten har jag fått från pappas sida, både farfar, pappa och en av mina farbröder jagar och jag har vart med dom och jagat sen jag var liten och intresset blev bara starkare och starkare för varje gång jag var med. Vilket har lett till att jag idag går Jakt & Viltvårds linjen på Öknaskolans naturbruksgymnasie och ska börja sista året nu. 
Jag har en Tyskjaktterrier tik som heter Tequila och hon är två år nu och det roliga med henne är att jag har fött upp henne själv, ville så gärna ha en egen så jag tog egna valpar efter pappas tidigare terriers o födde upp tre kullar, riktigt kul! Och jag hoppas att jag kommer få många fler härliga jaktår med henne framöver! Pappa har även en Tyskterrier, en Laika och en Smålandsstövare. 
Det jag tycker är roligast att jaga är Hjort kron/dov och Vildsvin, och jag sköt mitt första vilt (ett Vildsvin) när jag va 15 år, sen dess har det bara rullat på och jag har fått många underbara jaktminnen och hoppas jag får många fler! 
Det var lite om mig och tycker det ska bli super kul att få va gästbloggare åt Daniel! Ser verkligen framemot det ☺"

Ha det bäst!

   

Jag håller på att gå igenom alla mejl jag fått, och kommer under veckan presentera vår nästa gästbloggare👍 

Ovido - Quiz & Flashcards